Закрит газ изолация метал плакирани комутационна XGNS2-40.5

Закрит газ изолация метал плакирани комутационна XGNS2-40.5

1. комутационна XGNS2-40.5 включва поредица от разширяема SF6-изолирани метал-cald комутационна при номинално напрежение от 40.5kV. 2. всички живи части от първични високо напрежение верига са изцяло затворени в заварени кабинет от 3 мм-дебелина неръждаема ламарина, която дава малък обем. 3. комутационна апаратура не е обект на влияние на околните условия, така че да гарантира сигурно и надеждно функциониране и нулева поддръжка. 4. да бъде интегрирана като модул с помощта на plug-in разширяване шинните. Отговарят на изискванията на крайните потребители или възли в мрежата и да отговарят на различни изисквания.

Product Details

1. общо въведение

Комутационна XGNS2-40.5 включва поредица от разширяема SF6-изолирани метал-cald комутационна при номинално напрежение от 40.5kV. Всички живи части от първични високо напрежение верига са изцяло затворени в заварени кабинет от 3 мм-дебелина неръждаема ламарина, която дава малък обем. КРУ не е обект на влияние на околните условия, така че да гарантира сигурно и надеждно функциониране и нулева поддръжка. Тя може да се интегрира като модул с помощта на plug-in разширяване шинните. Отговарят на изискванията на крайните потребители или възли в мрежата и да отговарят на различни изисквания.


2. предназначение

Този продукт е подходящ в електроцентрала, трансформаторна подстанция и кутия тип електроцентрала и др.

Тя счита за контроли, приемат и разпределяне на електрическа енергия, която на електроенергийната система на трифазни закрит AC един автобус или двойна автобус в 50 / 60Hz класиран честота, 40.5kV класиран напрежение.


3. технически изисквания

2.jpg

3.jpg


4. структура на функции

C-ГИС цяло е модулна събрание тип структура, интегрирани машина на типични план се състои от шест независими отделена стая, а именно шинните и три позиции разединител отделение, прекъсвач стаята, кабелна зали, механизъм за стаята, нагоре и надолу инструмент стая, които са лесни за монтаж. Високо напрежение, частична газ кутия използва механичните ръце автоматично заваряване с 3 мм дебелина неръждаема стомана табела след цифрово управление машина инструмент обработка, с малки заваряване деформация и добри въздухопроницаемост. Отделение ниско напрежение се прави от високо качество Студената стомана подвижния, който е огънат от инструмента за цифрово управление машина, заварка, също употреба цинк стоманена плоча покрити с алуминий, който е с цифрово управление машина инструмент, тогава свързани с високо съдържание ключалка. Всеки газ кутия има независими газови течове да гарантират предпазна личната безопасност и оборудване движение.

4.jpg

Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

За повече информация моля моля пишете ни наMarket@joyelectric-China.com.


Joyelectric International е професионален Китай закрит газ изолация метал-плакирани комутационна XGNS2-40.5 дистрибутор и агент сред тези известни такива производители и доставчици, дошли поръчка закрит газ изолация метал-плакирани комутационна XGNS2-40.5 продукти от нашата фабрика и компания.
Hot Tags: Закрит газ изолация метал-плакирани комутационна XGNS2-40.5, Китай, доставчици, производители, фабрика, фирма, представител, дистрибутор, продукти
Свързани продукти
Feedback
Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Шанси, Китай 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106