Начало > Новини > Съдържание

Новото споразумение, подписано на развитие и производство на 24kV работния механизъм

Source:

Благодарение на Дългогодишният ни опит и доверие от клиенти, нашата фирма наскоро подписа споразумение с един от нашите задгранични клиенти на проектиране и производство на специални 24kV операционна механизъм за тяхното вакуумен прекъсвач. Този VCB ще използва Siemens вакуумен прекъсвач (вакуум бутилка), който се нуждае нашата операционна механизъм, имащ перфектни характеристики като висока контакт инсулт, високо отваряне и затваряне на скорост и т.н.

След внимателна оценка нашите дизайнери ние сме много уверени да проектира надеждна операционна механизъм съвпадение с техния вакуумен прекъсвач. На първия етап ще се разработи следните две оценки за тях:

Номинално напрежение: 24kV

Номинален ток: 1250А and 2500A

Класиран късо съединение чупене ток: 25kA / 31.5KA

Нова проба ще бъде завършен в рамките на 40 дни. Ние се очакват нови проби завърши успешно и спаси нашите клиента производствените разходи добре. Това също е нашият бизнес цел: опитвайки се да намали нашия клиент на закупуване разходите чрез предоставяне на надеждни качествени продукти с конкурентни цени на базата на дългосрочно сътрудничество!


Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Шанси, Китай 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106