Капачка за капака на кабела с 12kV / защитна капачка

Капачка за капака на кабела с 12kV / защитна капачка

15 kV / 630A Защитна изолация за европейски тип Продукт Въведение Защитата от изолация в европейски стил се използва за запечатване на резервна втулка, за да се гарантира безопасността на хората и безопасната експлоатация на оборудването. Изолационната капачка 630 A осигурява защита от изолация за 630 A жива ...

Product Details

15 kV / 630A Защитна капачка в Европа

 

представяне на продукт

Капачката за изолация в европейски стил се използва за запечатване на резервни втулки, за да се гарантира безопасността на хората и безопасната експлоатация на оборудването. Изолационната капачка 630 A осигурява защита от изолация за 630 A жилав съединител и осигурява защита срещу прах и влага, когато втулката не е жива.

 

1. Преди инсталиране

1.1. Надеждно свържете заземителния проводник на защитната капачка към заземителната точка на системата.

2.1. Почистете вътрешната стена на защитната капачка с чиста хартия, след това нанесете равномерно мазнина. Същото обработване се прилага върху свързващата повърхност на втулката на втулката.

2. Инсталацията трябва да се извърши, когато системата е напълно изключена.

3. инсталиране и използване

3.1. Използвайте специален изолиран работен лост, за да закачите гнездото на изолационната капачка, да го натиснете в гнездото за втулка и да го завъртите по часовниковата стрелка, докато се затегне. Когато изваждате, използвайте изолирания лост за въртене обратно на часовниковата стрелка.

3.2 Преди захранването на системата, моля, монтирайте предпазната капачка на изолацията предварително; по време на включване на системата, с изключение на специалното състояние, обикновено не изваждайте капачката за защита от изолация.

4. Забележка

4.1 По време на   монтаж и поддръжка, всички свързани електрически съоръжения трябва да бъдат изключени.

4.2 По време на монтажа на продукта , ако няма заземен проводник, монтажникът трябва да се увери, че проводящият слой върху повърхността на изолационната капачка е постоянно заземен.

Списък на опаковката на капачката за защита от изолация 630A

 

SN

име

Количество

Мерна единица

1

Защитна капачка за изолация

3

бр

2

Силиконова грес

1

настолен компютър

3

Почистете хартията

3

чанти

4

Сертификат за качество

1

настолен компютър

5

инструкции за инсталация

1

настолен компютър


Joyelectric International е професионален Китай 12kv капачка кабел капачка / защитна капачка дистрибутор и агент сред тези добре известни такива производители и доставчици, добре дошли да поръчате 12kv капачка кабел края / защита капачка продукти от нашата фабрика и компания.
Feedback
Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Шанси, Китай 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106